fbpx

Deze week ben ik weer gestart met sporten. Helaas ging het Fit4Life programma bij Frits van der Werff niet meer lukken. De reistijd van 60 minuten kostte me teveel energie. Dus heb ik het sporten weer opgepakt bij de Fysio. Ik heb een hele goeie fysiotherapeut, Floor. We trainen nu conditie en kracht. Stap voor stap.

 

Verder had ik veel afspraken deze week voor mijn gezondheid: sporten fysio, neuroloog, acupunctuur & fysio. Maar ik heb toch nog tijd gehad en lekker te werken. Vooral bezig geweest met Instagram en blogs schrijven. De was bleef weer liggen en er kwam steeds meer bij. Zondag verbleef ik daarom voor een aantal uur in het washok…

 

Verder veel gewandeld. Er waren mooie dagen bij waar de zon lekker scheen. De rondjes worden steeds groter. Soms nog iets te groot en was het laatste stuk naar huis wel wat pijnlijk. Maar evengoed genoten van de rondjes. Altijd feest met onze hondenvriend en ook weer een aantal keer m’n zus & Pax🐶 

mijn week - week 6 trainen
Deze week ben ik weer begonnen met trainen. Deze keer bij de fysio. Slow start. Maar stap voor stap weer naar meer conditie en kracht.
mijn week - week 6 wandelen dijk
Verder was het weer veel wandelen deze week. Hier een wat kleiner rondje omdat ik een drukke dag had.
mijn week - week 6 snuffelen
Dit doet Janssen het liefste tijdens een rondje: snuffelen.
mijn week - week 6 wandelen haven
Wandelen over de haven van Medemblik
mijn week - week 6 Vooroever
Woensdag was het prachtig weer en maakte ik met manlief een mooie lange wandeling over de Vooroever.
Even samen op de foto :)
mijn week - week 6 tonijn sandwich
Ik maakte een heerlijke tonijn sandwich. Jummy!
mijn week - week 6 planner
Mijn planning ging lekker deze week. Ondanks alle afspraken.
mijn week - week 6 bloemen
Op vrijdag is de huishoudelijke hulp geweest. Alles weer lekker schoon en fijn bloemen op tafel. De eettafel is teven s mijn werkplek en ik vind het altijd zo fijn werken met verse bloemen op tafel :)
mijn week - week 6 was
Het huis was schoon. Maar de was is nog lang niet klaar.... Een gebed zonder einde die was...
mijn week - week 6 kasteel
Gelukkig tussendoor even wandelen. Hier loop ik langs het kasteel. Genoeg mooie wandelroutes in Medemblik!
mijn week - week 6 Janssen water
We eindigen met Janssen in het IJsselmeer. Lieve leukerd😍