fbpx

Over mij

by Laura
meneer Janssen grand basset Griffon vendeen

Hey, wat leuk dat je mijn blog ‘hey new day’ bezoekt! Een blog over lekker eten, gezondheid, styling, moederschap, reizen, dus eigenlijk het leven. Mijn hoofd zit altijd vol met ideeën, tijd om ze eens op te schrijven en te delen.

Ons fijne huis vind je in Medemblik. Een pittoresk stadje in Noord-Holland aan het IJselmeer. Hier woon ik samen met 3 mannen: manlief Martijn (Tijn), zoonlief Tijl (8 jaar) en een eigenwijze, maar o zo lieve Franse jachthond Janssen (sinds vandaag een jeweetwelreu…). Je zult begrijpen dat deze mannen een grote rol spelen in mijn leven. Je zult ze dan ook vast in mijn posts tegenkomen.

Zoals ik al zei zit mijn hoofd altijd vol met ideeën. Het liefst ben ik de hele dag actief. Helaas heb ik niet genoeg energie om alles te doen wat ik zou willen doen. Ik ben namelijk gezegend met een aantal lichamelijke aandoeningen, onder andere ziekte van Bechterew (Reuma) en Syringomeylie (aandoening in het ruggenmerg). Na een aantal ziekenhuisopnamen kreeg ik in 2014 te horen dat ik niet meer mocht werken. Dit was niet gemakkelijk. Toch heb ik de draad weer opgepakt en heb mijn weg gevonden in mijn veranderde leven.In mijn blog neem ik jullie mee in de struggle met mijn lijf op een open en eerlijke wijze met de nodige zelfspot.

Dit verklaart ook de titel van mijn blog, ‘hey new day’. We hebben allemaal wel van die dagen dat het allemaal even niet lukt. Gelukkig is er dan de volgende dag weer een nieuwe dag, die je weer met frisse moed tegemoet gaat.

Foto: Yvettte Moeskops Fotografie