fbpx

Nieuwe visitekaartjes voor de Structuurjunkie workation

by Laura
nieuwe visitekaartjes voor de structuurjunkie workation

Zondag is het zover, dan begint de Structuurjunkie workation in Oostenrijk!!! Ik heb er echt super veel zin in. Het hotel in Leogang is echt fantastisch. Het eten ziet er heerlijk uit en uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat het net zo goed smaakt als het er uitziet. Er is gesproken over een ‘Darth Vader’ toetje wat een grote smaak explosie moet zijn. Ik ben benieuwd en ik laat het je weten.

Voor de Structuujunkie workation was het wel handig om nieuwe visitekaartjes te maken. Ik had al eens een vierkante versie gemaakt, maar daar was de lettergrootte dusdanig klein dat manlief Martijn de tekst niet zonder leesbril kon ontcijferen en dat is niet handig :). Dus de mail van Drukwerknodig kwam als geroepen! Ik mocht mijn eigen visitekaartje ontwerpen en ik kreeg 200 stuks nieuwe visitekaartjes opgestuurd! Heel blij mee!

HELEMAAL HAPPY MET MIJN VISITEKAARTJES

Mijn vorige, vierkante visitekaartje was op kraft papier. Dat vond ik super leuk, dus dat wilde ik graag weer. Maar dat is niet overal mogelijk. Gelukkig vond ik bij Drukwerknodig wel deze optie en ik heb een mooi visitekaartje gemaakt, al zeg ik het zelf:) Mijn logo met het hartje komt mooi uit op het Kraft papier. Dus ik ben helemaal happy met mijn nieuwe visitekaartjes! Ze gaan in mijn koffer mee naar Oostenrijk!

 

VOL NIEUWE IDEEËN!

Natuurlijk ging ik ook even kijken naar de andere producten op de website van Drukwerknodig. En mijn ideeën radar ging meteen aan! Een keur aan promotie- en presentatie materiaal van flyers tot roll-up banners. Wat zou het fantastisch zijn om mijn eigen banner te hebben. Maar dan moet ik wel presentaties geven, om nou een rol-up banner in mijn kamer te zetten…

Dus stroomde de ideeën door mijn hoofd. Waar zou ik presentaties over kunnen geven en waar? In mijn fantasie sta ik op de volgende Structuurjunkie workation een presentatie te geven over het creëren van balans in je leven. Hoe fantastisch zou dat zijn.

 

HEY NEW DAY PRESENTATIES

Niet meer alleen kennis delen en mensen inspireren via mijn blog, maar ook gewoon live presentaties geven. Niet lang geleden heb ik het hier nog over gehad met een hele leuke Chef kok die bij Martijn werkt. Hij heeft samen met Meesterkok Michel Hanssen een super leuk kookboek gemaakt, Spice Wise Too. Over koken zonder zout maar met meer smaak. Ik zal daar nog eens een review over schrijven.

Deze chef kok geeft zelf ook presentaties in ziekenhuizen over zoutloos koken. Hij gaf aan dat het een leuke aanvulling zou zijn dat ik daar als ervaringsdeskundige zou komen spreken. Super leuk! Alleen moet ik dan wel eerst even aan mijn presentatie skills werken. Ik ben niet zo’n natuurtalent als Martijn en Tijl. Die schudden het beide zo uit hun mouw. Maar met een goede voorbereiding kom ik een heel eind!

 

HEY NEW DAY TIJDSCHRIFT

Een ander idee is het maken van een tijdschrift. Als kind was ik daar al mee bezig en droomde ik van het werken op de redactie van Marie Claire of VT-wonen. En na het vormgeven van 2 boeken van HAAKVROUW zou ik het ontzettend leuk vinden om mijn eigen tijdschrift te maken.

Ik heb echt genoeg ideeën over wat er in moet komen. Recepten, interview(s), informatie over gezonde voeding, hoe je balans creëert in je leven. 

Maar kun je zoiets zelf maken? Ik doorzocht de website van Drukwerknodig en kwam terecht bij de optie boeken. En ja, ik zie mogelijkheden 🙂 Nice!

 

HEY NEW MAIL ABONNEMENT

Daarnaast heb ik nog een idee. Een idee dat wat sneller uitvoerbaar is. Voor buro Betsie was ik steeds vaker bezig met illustreren voor zakelijke klanten, zoals HAAKVROUW. 

Dat vind ik nog steeds erg leuk. Ook ben ik zelf dol op kaartjes, postertjes en stationary. En laatst nog kreeg ik de vraag waar ik die leuke kaartjes toch vandaan had. Die had ik zelf gemaakt!

Dus wat mij heel leuk lijkt is om een hey new mail abonnement te starten. Als je daar lid van wordt krijg je periodiek een leuke post thuis gestuurd – de hey new mail! 

Kaartjes, posters, geïllustreerde recepten, leuke quotes. Allemaal in het thema van hey new day: balans creëren door structuur & routines & natuurlijk mag lekker eten daarbij niet ontbreken 🙂

 

SUPER VEEL IDEEËN

Super veel ideeën dus! En daar ga ik tijdens de Structuurjunkie workation eens goed over nadenken en sparren met al die andere fijne vrouwelijke ondernemers die mee gaan en veel ervaring hebben. Maar ik ben helemaal benieuwd wat jij er van vind? 

Zou je bijvoorbeeld overwegen om een tijdschrift van mij aan te schaffen? Of zou je het leuk vinden om een hey new mail abonnement te nemen en periodiek post van mij te ontvangen?

Laat het me weten in de reacties hieronder of via de mail! Ik ben erg benieuwd!

 

SAMENWERKING

De visitekaartjes heb ik gekregen van Drukwerknodig. Het ontwerp heb ik zelf gemaakt en daarna hebben zij 200 stuks voor mij gedrukt!

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter