fbpx
by Laura

Hey! Ik ben Laura 

wat súper dat je interesse hebt in mijn online training over leven met chronische pijn!

Leven met chronische pijn is best een uitdaging. Het beïnvloedt hoe dan ook je leven. Maar in welke mate, daar kun je zelf invloed op uitoefenen. Ik weet er alles van. Ik kan me namelijk niet meer heugen hoe het is om te leven zonder pijn.

Dus je kunt mij best een ervaringsexpert noemen. Ik heb inmiddels een evenwichtige manier gevonden in het omgaan met pijn. Je kunt er over lezen op mijn blog hey new day. En ik kan je zeggen: ‘Ik ben echt gelukkig!’ 

Ik heb heel veel strategieën uitgeprobeerd: van pijn negeren en doorgaan tot volkomen uitgeblust in bed liggen en niets meer kunnen. Het één was vaak het gevolg van het ander. Als je niet goed omgaat met chronische pijn raakt je lijf uit balans. Dit maakt de invloed van pijn alleen maar groter. Het had invloed op mijn werk, sociaal leven, onze zwangerschapswens, mijn slaap, eigenlijk op alle aspecten in mijn leven.

Dat moest anders! En gelukkig heb ik inmiddels de juiste aanpak gevonden. Ik heb me flink verdiept in omgaan met chronische pijn door het volgen van therapieën, trainingen en het lezen van heel veel boeken. En niet onbelangrijk ik ben van alles gaan uitproberen. Op deze manier leer je heel goed wat wel en wat niet werkt en je weet meteen waar grenzen liggen.

Deze kennis en ervaring ben ik momenteel voor jou aan het bundelen in een online training. En ik kijk er zo naar uit om jou te helpen met het herstellen van je balans en het verzachten van je pijn zodat ook jij volop kunt genieten van je leven!

op de goede weg naar een gezonde leefstijl

Speciaal voor jou!

Schrijf je nu in voor de interesselijst! Dan houd ik je op de hoogte van de vorderingen van mijn online training. Je hoort als eerste wanneer hij klaar is èn je ontvangt een speciale kortingscode. Deze kortingscode is alleen voor jou, omdat jij je hebt ingeschreven op deze interesselijst!

Dit krijg je:

  • Toegang tot de online training ‘Leven met chronische pijn’ – een stappenplan die je helpt je balans te herstellen, je pijn te verzachten en volop te genieten van het leven.
  • Toegang tot de online community waar je vragen kunt stellen, kunt contacten met gelijkgestemden en je successen of je struggles te delen.
  • Online Q&A’s met mij waar je al je vragen kunt stellen.
  • Kadootje: Een gratis notitieboek van Structuurjunkie om je aantekeningen in te maken of te gebruiken als journal.
  • Kadootje: Een hele fijne ‘hey new day’ pen.
  • Bonussen: Ik ben nog met een aantal bonussen bezig. Dus stay tuned! Ze worden zeker heel leuk èn waardevol!

En dan speciaal voor jou!

De prijs van de training wordt:

€97,-

Maar speciaal voor jou, met je unieke kortingscode is de prijs:

€59,-

Meld je dus direct aan voor de interesselijst! Dan krijg je maar liefst €38,- korting op de online training ‘Leven met chronische pijn’.