fbpx

Genieten in Tiny Twisk

by Laura
Genieten in Tiny Twisk

Voor het creëren van balans ben ik altijd opzoek naar leuke plekken om er even tussenuit te gaan. Dit kan zijn om even in alle rust te werken, voor een datenight met manlief, een gezinsuitje of in dit geval gezelligheid met mijn vriendinnetjes.

Tiny Twisk is geschikt voor dit alles! Het is een getaway house in het pittoreske Twisk. Tiny Twisk is onderdeel van een prachtige stolpboerderij en is sfeervol ingericht met mooie authentieke elementen. Ik ging er samen met mijn vriendinnetjes Alice & Marieke een nachtje logeren.

wat een super mooi huis!

De buitenkant beloofde al veel goeds. Een mooie stolp boerderij met gezellige ramen, een leuk zitje en bloeiende hortensia’s begroette ons. Op het bordje bij de deur lazen we ‘TINY TWISK GETAWAY HOUSE’. We waren op de juiste plek. 

We werden super vriendelijk ontvangen door de eigenaars Nikki & Joost. Vol enthousiasme gaf Nikki een rondleiding. Wat een super mooi huis! Alles is tot in de puntjes gestyled. 

Een oase van rust door het goed op elkaar afgestemde kleurgebruik. En een mooie combinatie van oude en nieuwe elementen. Met de meubels en de mooie authentieke balken wordt een prettige sfeer gecreëerd. Een super fijne plek om gezellig met mijn vriendinnetjes door te brengen.

genieten in tuin

Naast het huis hadden we ook een deel van de tuin tot onze beschikking met een gezellige loungeset. Hier hebben we heerlijk genoten van de avondzon en zijn we gestart met het toetje 🙂 Alice had voor ons een lekkere Scropino gemaakt die meteen genuttigd moest worden.

Daarna hebben we in de tuin aan de gezellig eettafel het voorgerecht gegeten. Ik had een lekkere Ceasar salade gemaakt met Jerk chicken. Optimaal genieten dus: van mijn salade (die Alice en Marieke 5 sterren gaven☺️), het heerlijke weer en van de fijne tuin!

koken in de compleet ingerichte keuken

Die salade kon ik bereiden in de compleet ingerichte keuken. Alles was aanwezig. Ik was het zout vergeten, stond er gewoon! Ik houd van uitgebreid dineren met leuk servies.  Nou, aan leuk servies geen gebrek, genoeg keuze! 

Verder had ik de beschikking over een groot fornuis met een heerlijke grote oven. Alice & Marieke zaten gezellig bij mij aan de bar in de keuken. Dus tijdens het koken gingen onze gesprekken gewoon verder. Dit was alleen minder gunstig voor de croutons, die wel erg bruin waren geworden. Dus een nieuwe lading in de oven en die waren perfect!

Het werd inmiddels al donker en wat frisser, dus aten we de Coq au Vin binnen. Geen probleem. Want binnen zit je ook heel gezellig. Genoeg servies om de tafel weer mooi te dekken. Inclusief mooie wijnglazen, waterglazen en een gezellig karaf voor water.

tijd om naar bed te gaan

Het werd een gezellige avond met lekker eten, goede wijn en vooral heel veel kletsen en lachen. Tot het moment dat er iemand achter elkaar begon te gapen, ik noem geen namen. Dan is het tijd om naar bed te gaan. 

Tiny Twisk heeft twee mooie slaapkamers. Één boven en één beneden. Beide heel stijlvol ingericht, helemaal passend bij de rest van het huis. Beide slaapkamers hebben een tweepersoonsbed. En op de vide van de bovenslaapkamer is een mooi hoekje gecreëerd met een sofa bed om je even terug te trekken met een goed boek.

Een goed bed is voor mij echt heel belangrijk. Beide bedden zijn erg comfortabel. Het bed beneden is heerlijk zacht, waar mijn voorkeur naar uit gaat. Maar Alice heeft ook heerlijk geslapen op het wat hardere matras boven. Ieder zijn voorkeur.

ontwaken met een regendouche gevolgd door een uitgebreid ontbijt

Het is heerlijk wakker worden in Tiny Twisk. Buiten hoor je de vogeltjes fluiten en vanuit de beneden slaapkamer stap je zo de mooie badkamer in. Ontwaken onder de lekkere warme regendouche is een ultiem geluksmomentje.

Ondertussen werd het luxe ontbijt bezorgd door J&L hapjes. Tijd om nog even te kletsen met een lekker en zeer uitgebreid ontbijt. Het was zoveel dat we het niet op konden en meteen geluncht hadden :). Mijn favorieten waren de yoghurt met rood fruit plus een beetje Granola en het wentelteefje. 

hey new tip

Tiny Twisk is een echte hey new tip. Genieten in een luxe, stijlvol ingericht getaway house in het mooie pittoreske Twisk. Een hartelijk ontvangst met een mand met streekproducten en een heerlijk koud Tiny Twisk biertje.

Een perfecte plek voor gezelligheid met vriend(inn)en. Maar ook een fijne plek om te werken. Ik zie mezelf wel zitten in Tiny Twisk voor een focus stay. Lekker dichtbij en toch even helemaal weg.

NB: We hebben deze overnachting in Tiny Twisk gewonnen met een win-actie op Instagram!🤗

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

Marieke september 23, 2022 - 11:29 pm

Ik was er bij!! Alles wat je vol belevng onschrijft klopt helemaal. Een heerlijke plek en inderdaad voor ons dichtbij en toch even helemaal weg!!!!!

Reply
Laura september 24, 2022 - 9:23 am

Gaan we zeker nog een keer doen Riekie!❤️

Reply
Sandy juni 14, 2024 - 5:36 pm

Jeetje meis wat een verhaal over je zwangerschap ik kon zelf ook niet zwanger worden n was 34 dat Tess werd geboren

Reply
Laura juni 14, 2024 - 9:18 pm

Bedankt voor je berichtje Sandy❤️ Dus je weet hoe het voelt. En hoe dankbaar dat we toch nog moeder geworden zijn 🙏❤️

Reply

Laat een reactie achter