fbpx

STRUCTUURJUNKIE WORKATION JUNI 2022

by Laura
Structuurjunkie workation 2022 - Oostenrijk

Na een turbulente periode besloot ik om mee te gaan op de Structuurjunkie workation. Voor het eerst koos ik voor mijzelf. Ik ben er altijd voor anderen en met liefde. Maar deze workation was voor mij en wat een goeie keuze was dat! 

In een waar Oostenrijks paradijs had ik tijd om te doen wat ik wilde. Me onder te dompelen in alle kennis en inzichten die er voorbij kwamen en bovenal genieten. Genieten van de fantastische groep ondernemende vrouwen, de gezelligheid, de omgeving, de momenten voor mijzelf, het heerlijke eten & drinken en de fijne gesprekken. 

Twijfels

Toen Cynthia mij vroeg of ik mee ging op de Structuurjunkie Workation in Oostenrijk was ik meteen enthousiast. Yes! Dat wil ik! Maar ’s nachts kwamen de twijfels. Kan ik zomaar weg? Dan is zoonlief Tijl lange tijd alleen thuis, gaat dat wel? Lukt het financieel? Ooow èn alleen vliegen, dat is ook een dingetje… Of zal ik met de trein gaan?

Je kent dat misschien wel. Die discussie in je hoofd. Het was totaal uit mijn comfort zone. Die is al jaren thuis. Juist dat!!! Ik zit al jaren thuis en niet omdat ik dat zo graag wil. Een andere omgeving, nieuwe mensen en een andere vibe. Dat zou wel eens heel goed voor mij kunnen zijn.

Na goed overleg met manlief Martijn & Tijl en lieve woorden mijn zus en vriendinnen, plus een aantal fijne gesprekken met Cynthia was ik overtuigd. Yes! Ik ga het doen, ik ga naar Oostenrijk!

En natuurlijk waren alle zorgen niet meteen weg. Maar de zin was groter! Ik zag mezelf daar al helemaal zitten in dat mooie hotel & in de mooie omgeving. En beetje bij beetje begon ik steeds meer los te laten…

 

aangename ontvangst

En daar was ik in het mooie Oostenrijk! Ik had het gefixt! Alleen gereisd en met het vliegtuig nog wel. Op Schiphol werd al meteen duidelijk dat de vibe van de deelnemende vrouwen goed was! Tijdens het opstijgen kreeg ik een handkus van Elsemiek. Ze wist dat ik het spannend vond om te vliegen. Super lief! 

Wat een aangenaam ontvangst kregen we van Hanneke, de workation wizard en Cynthia, Structuurjunkie herself. Thuis hadden we allemaal al een prachtig Structuurjunkie pakket* ontvangen en nu lag er op de kamer ook nog van alles leuks: Structuurjunkie kaarten en stickers, een mooi welkoms leaflet, het boek van Janneke Willemse “Blondjes beleggen beter” (deze stond al op mijn to read lijstje)*. Plus een super lief kaartje van Cynthia en van Hanneke bonbonnetjes met een heel lief kaartje. Hoe welkom kun je je voelen?! 

 

goede vibe

De eerste kennismaking met de hele groep begon met lekkere bubbels. Ik voelde me al snel veilig. Van nature ben ik open en eerlijk en deel gemakkelijk wat ik voel. Maar ik ben daardoor in het verleden ook wel eens behoorlijk gekwetst. Dus zo in zo’n nieuwe situatie ben ik altijd eerst even op mijn hoede. In deze groep was een goede vibe. Dat voelde ik al vrij snel. Één van zonder oordelen en dat is echt zo waardevol geweest voor deze week! 

Werken en genieten in Riederalm Hotel

De workation was in Riederalm Hotel in Leogang. Dit is een mooi ruim opgezet familie hotel met alles wat je nodig hebt: goed eten, een spa, een gym, een schitterend uitzicht en fijne kamers. Ik heb echt heerlijk op mijn kamer gewerkt: achter het bureau, in mijn bed en lekker op het balkon.

Er was speciaal voor onze groep een co-working ruimte beschikbaar. Hier konden we werken en werden de workshops en andere sessies gegeven. ’s middags hadden we hier vaak fijne gesprekken over ondernemen. Er waren een aantal ervaren ondernemers met veel kennis. Hier heb ik ontzettend veel van geleerd.

En dan de omgeving. Wat is het prachtig in Leogang. ’s morgens wakker worden met een fantastisch uitzicht en een mooie zonsopkomst en ’s avonds vanuit je bed de zon onder zien gaan. Heerlijk wandelen, de berg op met de gondel, lunchen op de berg. Vollop genieten. 

 

smakelijk eten  in een fijne omgeving en goede sfeer

Ook het eten was erg smakelijk en vooral zo fijn dat alles zo goed verzorgd was. ’s Morgens werd er een eitje voor me bereid, ’s middags was er een heerlijk buffet met salades en zoete gerechten en ’s avonds een 5 gangen diner. Door de wijnkenners werd er een bijpassende wijn uitgezocht en de laatste avond hebben we heerlijke cocktails gedronken en een super lekkere dessertwijn.

Al met al een super fijne omgeving en sfeer voor goede gesprekken. Heel inspirerend en leerzaam.  En ook leuke gesprekken over mijn favoriete onderwerp: lekker eten en goeie wijnen 🙂 en natuurlijk de nodige gekkigheid. Zo ging ik met Janneke de berg op om goeie poses te oefenen voor onze socials. Ik deel er een paar hieronder. Hilarisch.

Wat heeft de Structuurjunkie Workation mij opgeleverd?

Deze workation heeft mij enorm verrijkt. Ik ben zelfverzekerder terug gekomen. Met de wijsheid dat ik me niet meer hoef te schamen vanwege mijn chronische pijn en beperkte energie. Dat ik iets te vertellen heb en hiermee andere mensen kan inspireren.

Ik heb nog meer zin om verdere stappen te zetten met hey new day. Het liefst zou ik mij hier natuurlijk full pull op storten. Maar ik heb geleerd dat het goed is om het in een tempo te doen waarbij ik rekening houd met mijn lijf en de hoeveelheid energie die ik heb. En dat dat helemaal niet erg is.

Je leest het. Ik ben super enthousiast! En het was ook gewoon fantastisch! Ik wil volgend jaar weer! Ik sta al op de interesselijst.

SAMENWERKING MET STRUCTUURJUNKIE

Balans creëren doe ik door het aanbrengen van structuur en routines. Voor mij werken de planproducten, het membership en de trainingen van Structuurjunkie hier enorm bij. Ik ben fan! Hoe leuk is het dus dat Cynthia van Structuurjunkie en ik deze samenwerking hebben! Natuurlijk val ook ik wel weer eens terug in oude gewoontes. Maar het mooie is dat ik dan weer eens een workshop terugkijk uit het membership of ik pak de aantekeningen van een training erbij en hup, ik zit weer op de goede weg.  Hey new day, toch?!

Daarom ben ik ook zo blij met deze samenwerking! De Structuurjunkie producten en trainingen helpen mij enorm in het bereiken van mijn doelen en dat gun ik jou ook! Hoe leuk is het dat je met de code SJ-heynewday 20% korting krijgt op alle Structuurjunkie trainingen en producten wanneer je koopt via mijn linkjes! En het membership kun je voor 5 euro 2 weken lang uitproberen! 

En het leuke is, ik krijg ook een kleine commissie wanneer jij koopt via mijn linkjes. En zoals ik altijd communiceer: ik promoot alleen maar dingen waar ik achter sta! 

 

SAMENWERKING  BOL.COM

*Wanneer je via deze link iets aanschaffen krijg ik hier een kleine vergoeding voor. Ik promoot alleen maar producten waar ik zelf achter sta.

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter