fbpx

mijn week – week 14 2023

by Laura
week 14 - weekoverzicht

Mijn week – week 14 bestond uit wandelen, heel veel wandelen, want ik was gespannen. Maar ook lekker 2 keer getraind en tussen alle afspraken door nog wat gewerkt. Kijk en lees verder hieronder.

spannende week

Zoals jullie in mijn weekoverzicht van week 13 hebben kunnen lezen was week 14 een spannende week. Ik kreeg namelijk de uitslag van mijn bloedonderzoek van de gynaecoloog. Gelukkig waren er geen grote afwijkingen gevonden in mijn bloed. Nog vier weken tot de operatie. Nog vier weken om te trainen om fitter te worden. Hoe fitter ik de operatie in ga, hoe beter. Dus deed ik deze week weer twee keer aan krachttraining en conditietraining. De eerste keer trainen ging echt ruk. Maar de tweede keer ging het een stuk beter. En ik had niet al te veel pijn daarna. Dus kunnen we volgende week de sets uitbreiden naar 3 sets, in plaats van 2. In verband met Pasen train ik maar 1 keer bij de fysio, dus dan kunnen we mooi kijken wat het effect is van 3 sets.

veel wandelen

Verder wandelde ik deze week heel veel. Wandelen is echt een manier om mijn hoofd leeg te maken. Vaak luister ik dan een podcast of een luisterboek. Gelukkig waren er naast veel regen ook een aantal mooie dagen, met zon. Ow ik hou zo van de zon. Op een of andere manier maken de warmte en het licht alles beter. Mijn lijf & mind reageren er beide heel goed op. Alles ziet er beter uit als de zon schijnt. Heb jij dat ook?

bloeddruk

Ik had deze week veel afspraken. Zo ook bij de huisarts. Ik had een week lang mijn bloeddruk thuis gemeten, zonder medicatie. En deze waardes waren helemaal niet zo slecht. Zelfs niet door de spanning na het bezoek aan de gynaecoloog. Hij ging wel omhoog, hahaha. Maar na even rustig ademen zakte de bloeddruk weer na een acceptabel niveau. Dus ik ben nu zonder bloeddruk medicatie!!! Mijn eerste doel behaald! En dit motiveert enorm om deze leefstijl verder door te pakken. Dit weekend heb ik wel genoten van de heerlijke tulband en het paasbrood. En dat is ook goed. Zometeen ga ik weer lekker een gezond bananenbrood maken.

online training

Vorige week had ik jullie beloofd iets meer te vertellen over de online training waar ik mee bezig ben. Ik heb inmiddels zoveel ervaring in het omgaan met chronische pijn dat ik dit heel graag wil delen met anderen. Ook met chronische pijn kun je namelijk een heel leuk  & gelukkig leven hebben. En echt, ik weet de struggles en het is echt niet zo dat je nooit mag balen. Ik ben bezig met een methode te ontwikkelen hoe je het voor jezelf zo gemakkelijk mogelijk kan maken.

Momenteel ben ik vooral alle kennis die ik op heb gedaan via boeken en trainingen opnieuw aan het lezen en bekijken. Ik maak aantekening van de dingen die ik kan gebruiken voor mijn methode. Ow, ik heb zoveel ideeën. Het wordt echt zo waardevol. Ik kan niet wachten om hem te lanceren. Maar ik moet zeggen, ik geniet ook van dit proces, van het maken. Ik ga nu snel weer verder!

week 14 - planning Structuurjunkie planner
Ook voor deze week heb ik weer een planning gemaakt in mijn Structuurjunkie planner. Deze week best wel wat afspraken. Tussendoor lekker werken aan mijn online training.
week 14 - avondwandeling
Het was een spannende week, tot donderdag, dus wandelde ik veel om mijn hoofd leeg te maken.Dit is tijdens een avondwandeling
week 14 - workout done
Ook deed ik deze week weer 2 keer een workout met krachttraining en conditietraining.
week 14 - lazy Janssen tegen warmte kussen
Opgestaan, plaats vergaan. Janssen pikte mijn plekje in en ging lekker tegen mijn Stoov warmte kussen aan liggen😍
week 14 - Riekie & Laujte
Lekker wandelen met mijn lieve vriendinnetje Marieke❤️
week 14 - Janssen Medemblik strand
Janssen was natuurlijk ook mee en ging lekker het water in!
week 14 - Isa Medemblik strand
En die lieve Isa (van Marieke) was ook gezellig mee. Ze kunnen het goed met elkaar vinden.
week 14 - Janssen stokkies halen Medemblik strand
Nog meer rondjes met de hondjes. Janssen is echt dol op stokkies halen.
week 14 - Paxie stokkies halen Medemblik strand
Pax van mijn sista doet ook af en toe mee. Maar vind het water vaak nog wat koud. Het lijkt wel of hij zweeft 😅
week 14 - wandelen in de regen
Hier weer een rondje door de regen. Maar na de goede uitslag vond ik dat niet zo erg.
week 14 - Laura Moerkens Medemblik strand
En in het weekend nog een keer naar Medemblik stand.
week 14 - Janssen Medemblik strand nog meer stokkies halen
Wederom stokkies gooien.
week 14 - Janssen & Pax Medemblik strand nog meer stokkies halen
En Paxie deed ook weer mee. Janssen ging steeds verder het water in.
week 14 - Janssen Medemblik strand nog meer stokkies halen
Oké, laatste foto in het water.
week 14 - mooie bloemen
We kregen ook nog mooie bloemen van Martijn z'n ouders ❤️ Vrolijk pasen🐣
week 14 - Paas lunch
Een heerlijke, gezellige paaslunch. Lekker smikkelen van paasbrood en tulband.

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter