fbpx

mijn week – week 15 2023

by Laura
mijn week 15

Mijn week – week 15 begon met 2e Paasdag, lekker chillen en de laatste stukjes Paasbrood en tulband opeten 🙂 Kijk en lees verder hieronder wat er verder gebeurde in week 15.

online training

Na de BTW-aangiftes voor HEY NEW DAY en Martijn’s bedrijf kon ik me volledig focussen op de online training. Iedere dag komen er meer leuke ideeën bij over hoe ik de training ga vorm geven. Wat is dt een leuk project om aan te werken. Ik heb het een en ander gedeeld met mijn fysio en die was heel enthousiast. Ik kan hier zoveel mensen mee helpen en dat vind ik zo tof. 

hondenvriend

Voor de ontspanning wandelde ik weer veel met mijn hondenvriend. Het is heerlijk om na de passiviteit van werken (zittend) even lekker te bewegen met Janssen. Helemaal omdat hij altijd zo lekker blij is als hij mee mag. Medemblik strand vindt hij helemaal geweldig. Ik kan niet genoeg stokken in het water gooien, zodat hij ze als een blij ei weer op kan halen. Zaterdag ging hij zelfs zo ver het water in, dat hij moest zwemmen om de stok te halen. Maar dat vond hij toch wel spannend. De volgende stok liet hij mooi in het water liggen.

Na een heerlijke wandeling over Medemblik strand zaterdagmiddag, kwamen we een loslopende hond tegen. Ik had Janssen vast. De betreffende hond uit zich altijd nogal agressief naar Janssen, dus ik was op mijn hoede. Helaas ging hij vol in de aanval. Zonder dat Janssen maar ook een enkele aanleiding gaf werd hij gegrepen… Janssen heeft een behoorlijke dikke vacht dus aanvankelijk kon ik geen schade zien. Eenmaal thuis zag ik bloed op de kleedjes waarop hij had gelegen. Na grondig onderzoek zag ik meerdere beten. Dus wij hebben onze zaterdagavond doorgebracht bij de dierenarts. Wonden schoongespoeld plus pijnstillers en antibiotica. Gelukkig heeft dit alles goed zijn werk gedaan en huppelt hij weer vrolijk rond.

trots op manlief

Manlief had deze week Amstelgold weekend met zijn vrienden. Hij heeft samen met vriend Ernst 150 km gefietst. Super goed! 150 km op zo’n k*t zadel. Hoe houden ze het vol? Lennert & John fietsten zelfs 200 km en de rest van de vrienden 100 km. Chapeau chapeau! Ik doe het ze niet na! Ik kijk heel graag naar wielrennen, maar ik vind het echt afzien. Respect voor degenen die aan deze sport doen!

Tijl en ik waren samen thuis. Dus wij maakte het gezellig samen! Behalve zaterdag avond dan, toen zat ik bij de dierenarts…

mijn week 15 - planning Structuurjunkie planner
Hier zie je mijn planning voor week 15. Je ziet dat alleen de taken bij dinsdag zijn ingepland. Dat komt omdat ik per dag mijn taken inplan. Ik plan dus 1 dag vooruit. Dat doe ik omdat ik me de ene dag beter voel dan de andere en daar houd ik rekening mee in mijn planning.
mijn week 15 - Focus ritueel - BTW aangifte
Ik begon de week met de BTW aangifte... Pffff, nooit zin in. Maar ik ben lekker gefocust aan het werk gegaan: muziekje op, lekkere geurkaars aan en ik had het gewoon in een ochtend gefixt!
mijn week 15 - workout
Natuurlijk was ik ook weer aan het trainen deze week. 1 workout ivm Pasen.
mijn week 15 - Janssen Medemblik strand
En daarnaast lekker veel gewandeld met mijn hondenvriend Janssen. Hier zijn we weer op Medemblik strand.
mijn week 15 - research voor mijn online training leuk leven met chronische pijn
Na de BTW-aangiften kon ik lekker aan het werk aan mijn online training over leven met chronische pijn. En wat vind ik dit een super leuk project!
mijn week 15 - Janssen heeft een grote stok
En tussen het werken door ging ik weer met Janssen naar het strand. Hier had hij een hele grote stok, die hij niet wilde afgeven. Maar de hele weg mee naar huis slepen zag hij ook niet zitten😂
mijn week 15 - avondwandeling Janssen
En vaak deed ik 's avonds ook nog een lekker rondje met mijn hondenvriend. Zo mooi die ondergaande zon.
mijn week 15 - ochtendwandeling
Hier word ik zo gelukkig van! Blaadjes aan de bomen, strak blauwe lucht. Love it!
mijn week 15 - in de zon op het terras met sista
Dus ging ik met mijn zus en de hondjes weer naar Medemblik strand en belandde we op het terras bij de Zoete Zee, even genieten van de zon!
mijn week 15 - in de zon op het terras Laura Moerkens
Selfie! Zie je me genieten😁
mijn week 15 - Janssen zwemmen Medemblik strand
De dag erna was het een stuk minder mooi. Maar toch nog even naar het strandje. Janssen was een blij ei.
mijn week 15 - Janssen zwemmen Medemblik strand
Hij ging zelfs zwemmen om de stokken te halen.
mijn week 15 - Janssen zielig na bezoek dierenarts
Na het zwemmen kwamen we een loslopende hond tegen die hem te pakken nam... We hebben de zaterdagavond bij de dierenarts doorgebracht...

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter