fbpx

mijn week – week 10 2023

by Laura

Week 10 was een spannende week. Een week met scans en uitslagen en metingen. Je leest en ziet het hieronder.

De week begon met sporten. Fysio Floor was lekker op wintersport, dus ik deed mijn circuit alleen. Lekker fanatiek! Het doel was om deze week 10 minuten te roeien en dat was gelukt! Verder weer lekker veel gewandeld deze week. Ook door weer en wind. Vrijdag stapte Janssen en ik zo de sneeuwstorm in. De sneeuw waaide keihard in m’n gezicht. Ik beschermde m’n arme gezicht (die van zichzelf al pittig rood is) maar even met mijn hand. Janssen ging op een gegeven moment gewoon achter me lopen… Maar evengoed een uurtje gelopen, want de bloeddruk moet omlaag. Die was namelijk ’s morgens bij de huisarts niet zo goed…

Ik had deze week ook een spannende week. Dinsdag waren MRI scans van mijn volledige rug en mijn hoofd. Mijn lieve zus ging weer mee voor morele support. Voor mijn hoofd was ik het meest gespannen. Steeds weer die duizeligheid en hoofdpijn. Gelukkig kreeg ik de dag erna meteen de uitslag. De neuroloog klonk vrolijk. Goed teken! Gelukkig mijn hoofd is niks mis mee! Verder wel weer wat hernia’s erbij in mijn rug en nek. Dat verklaart wel de pijn in mijn nek en uitstralende hoofdpijn. En als toevalstreffer vonden ze nog meerdere Cystes op mijn eierstokken. Dus verwijzing naar de gynaecoloog.

Al met al grote opluchting omdat het hoofd goed is! Nu die bloeddruk nog. Maar daar ben ik goed mee bezig! Bewegen gaat lekker en ik eet steeds meer groenten en maak vaak gezonde keuzes. Vanaf vrijdag dagelijks mijn bloeddruk bijhouden om te kijken hoe hij in de thuissituatie is.

weekoverzicht 10 - Laura Moerkens sporten
Deze week weer lekker gesport op maandag. Ging lekker! Roeien naar 10 minuten🤗
weekoverzicht 10 - Janssen snuffelen
Dit is wat Janssen het liefste doet tijdens het rondje... Snuffelen
weekoverzicht 10 - wandelen specht
Hier in het park zit een specht. Ik hoor hem heel vaak, maar je ziet hem bijna nooit. Hier zag ik hem wel. Maar ik kreeg hem niet op de foto - de vogel was gevlogen...
weekoverzicht 10 - wandelen sneeuw Laura Moerkens
Wandelen deed ik deze week door weer en wind. Niet lekker, maar evengoed een uur gelopen, want die bloeddruk moet naar beneden!
weekoverzicht 10 - wandelen wind & sneeuw
Niet alleen sneeuw, maar ook keiharde wind tijdens het rondje.
weekoverzicht 10 - wandelen wind & sneeuw Laura Moerkens
En als je dan thuis komt, dan zie je eruit als een panda 🐼
weekoverzicht 10 - wandelen Janssen
Zaterdag was het gelukkig weer wat mooier weer, dus gingen mijn sista en ik weer naar Medemblik strand!
weekoverzicht 10 - wandelen Pax
Pax was ook weer mee!
weekoverzicht 10 - wandelen Laura Moerkens & sista
Selfie met mijn sista!
weekoverzicht 10 - wandelen Janssen vast in riet
Janssen dacht wel even het riet in te kunnen. Toen kwam hij vast te zitten. Resultaat: als een imbeciel roepen (lees: hoge stem en een soort van dansend, aanmoedigend, klappend). En ja hoor, daar kwam hij, met vieze poten....
weekoverzicht 10 - wandelen Janssen afspoelen
Gelukkig was er verder op nog een stukje strand. Hier kon hij nog even z'n voeten wassen.

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter