fbpx

mijn week – week 16 2023

by Laura
Mijn week 16

Mijn week – week 16: Thuiskomen en loslaten. Martijn kwam weer thuis van zijn Amstel Gold weekend en Tijl ging naar Newcastle. Je leest en ziet hier hoe mijn week was in week 16. 

thuiskomen

Martijn kwam maandag weer thuis van zijn Amstel Gold weekend met zijn vrienden.  Niet alleen gezelligheid, maar ook afzien. Er werd 100, 150 en 200 km gefietst. Martijn deed het rondje van 150 km. Samen met vriend Ernst. Verder een hoop gezelligheid met zijn vrienden. Het is hem gegund, maar ook weer lekker dat hij thuis is. Dan slaap ik weer wat rustiger😁😉 Ik ben toch altijd wat waakzamer als Martijn niet thuis is. Dan kom ik moeilijker in mijn diepe slaap.

loslaten

Tijn weer thuis en 2 dagen daarna vertrok Tijl naar Newcastle. Ik gun het hem van harte en ik stimuleer ook zeker dat hij mee gaat en lekker op avontuur gaat met zijn vrienden. Maar o, o, wat vind ik het lastig… Dat loslaten is een dingetje hoor. Gelukkig hadden we toen hij eenmaal in Newcastle was wel wat app contact en vrijdagmiddag kon ik hem weer ophalen en begon de meivakantie.

bewegen

Yes! Weer 2 workouts gedaan deze week. Gaat lekker met de 10 kg stang. Ik vind vooral de krachttraining erg leuk. Nooit gedacht. Door de HITT training en de intervaltraining merk ik dat mijn conditie ook vooruit gaat. Verder wandelde ik ik in het begin van de week kleinere rondjes met Janssen. Hij was nog wat stijf van de attack en vanwege zijn open wonden kon hij in het begin nog niet los. Later in de week ging het steeds beter met hem gelukkig, zodat we weer grotere rondes konden wandelen.

werken

Om mijn website te optimaliseren voor mijn online training ‘leuk leven met chronische pijn’  deed ik deze week mee met de ‘pimp my site’ sessies van de IMU. Nuttige dingen geleerd over hun systemen plug & play voor betalingen en de huddle als leeromgeving voor de online training. Maar niets over een betere vindbaarheid van je website, wat mijn verwachting was. Maar het was evengoed nuttig. Verder bezig geweest met de inhoud van de online training. Dit begint steeds meer vorm te krijgen. Ik heb ontzettend veel zin om hier volgende week weer mee verder te gaan.

mijn week 16 - planning Structuurjunkie planner
Mijn planning voor week 16. Deze hele week is er 'Pimp my site van de IMU' Ook heb ik weer de nodige afspraken. Op vrijdag zie je veel type ex. Dat komt omdat hier de operatie gepland stond, maar die werd verplaatst naar 10 mei.
mijn week 16 - ochtendwandeling
Ik begon de week met een fijne ochtendwandeling. Het was bewolkt, maar achter dat wolkendek deed de zon haar best door te breken. Love☀️
mijn week 16 - IMU training pimp my site
Maandagochtend zat ik klaar voor de eerste sessie van 'Pimp my site' van de IMU. Interessante uitleg over hun plug en play betaalsysteem.
mijn week 16 - workout 1
Ook startte ik de week weer met een workout. Het wordt al aardig routine. De 10 kg stang gaat me steeds beter af. Dus had ik vandaag al wat geoefend met de 20 kg stang💪🏻
mijn week 16 - puberkind naar Newcastle
Tijl ging naar Newcastle met een aantal klassen van zijn school voor Fast Lane Englisch. Een dingetje voor mij dat loslaten... We gingen hem uitzwaaien, maar zagen hem niet meer in de bus. Maar toen ze wegreden kreeg ik dit berichtje❤️
mijn week 16 - vet lekkere Ceasar Salade
Wij aten die avond Ceasar Salade. Deze maak ik bijna altijd met Jerk checken. En hij is zooooo lekkerrrrr
mijn week 16 - wandelen in de regen
Lekker wandelen met Janssen. De wonden helen goed, maar naar het strand zit er nog even niet in.
mijn week 16 - lente wandeling
Ow dit weer☀️🌸 Nog een koud windje, maar die zon, zo heerlijk.
mijn week 16 - middag wandeling
Omdat het toch nog koud was, nog steeds die zelfde winterjas met die zelfde sjaal...
mijn week 16 - love spring
Love, love this!
mijn week 16 - dorst na workout 2
Workout 2 done! Dorst
mijn week 16 - hij is zo pluizig, ik trek het niet
Onze lieve pluizenbos❤️ Volgende week naar de kapper.
mijn week 16 - Portugese tafel Costas
Gezellig eten met mijn familie bij de Portugees. Op de trouwdag van onze ouders. Bro Marcel trakteert op een Portugeese tafel omdat we voor onze neven Sam & Stijn gezorgd hadden toen hij op vakantie was❤️🙏🏻

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter