fbpx

mijn week – week 11 2023

by Laura
mijn week 11

Wat een leuke week was het deze week! Martijn en ik hadden een minivakantie samen. We gingen iets doen waar we al bijna een jaar naar uit keken en wat al jaren op ons wensenlijstje staat! Lees en kijk verder!

De week begon weer met circuit training. Inmiddels zit ik al op 3 x 40 seconden. In week 12 krijg ik een ander schema. We gaan beginnen met krachttraining. Ik ben benieuwd wat dat gaat worden. Ook weer veel gewandeld met Janssen deze week. Ik pak ook steeds vaker het ochtendrondje erbij. En zaterdag heb ik met mijn zus een hele grote ronde gelopen. We liepen lekker. Dat was wel wat overmoedig, want ons beide lijven protesteerden daarna behoorlijk. Soms stap ook ik weer in mijn eigen valkuil 🙂

Janssen ging deze week ook 2 dagen naar de opvang, Dogs Enjoy en Tijl ging een nachtje logeren bij neef Mica. Martijn en ik hadden namelijk een minivakantie naar Zwolle. Als je me ook volgt op Instagram heb je het vast voorbij zien komen. We gingen namelijk eten bij De Librije! Een lang gekoesterde wens kwam in vervulling. Iets minder dan een jaar terug hebben we al gereserveerd en deze week was het zover! En het was nog fenomenaler dan in onze dromen. Je leest er alles over in date night bij de Librije. Daar zie je ook foto’s van alle kunstwerkjes op ons bord.

Verder had ik deze week veel afspraken ten behoeve van mijn lijf & mind. En samen met onze minivakantie was er weinig tijd meer over voor werk. Voor week 12 heb ik weer een planning gemaakt in mijn Structuurjunkieplanner* en dan ga ik echt een begin maken met mijn online training. Daar lees je volgende week meer over!

*Samenwerking met Structuurjunkie. Als je via mijn link bestelt krijg je met de kortingscode SJ-heynewday krijg je 20% korting. Ik krijg dan een kleine vergoeding🙏🏻 

mijn week 11 - workout Laura Moerkens
Maandagmiddag weer een workout gedaan. En weer een stapje verder. De circuit training doe ik nu 3 x 40 seconden (gestart met 2 x 20 seconden)💪🏻
mijn week 11 - rondje met het hondje
En natuurlijk ging ik deze week weer op pad met Janssen🐶
mijn week 11 - Janssen bankhangen
Na het wandelen ligt Janssen lekker te chillen op de bank
date night Librije on our way
On our way naar Zwolle
Brasserie Jansen in Zwolle
Eerst even lunchen bij Brasserie Jansen - natuurlijk vanwege de naam 😄
Ceasar salade
We aten Ceasar Salade en Club Sandwich
Pillows Zwolle Smoothie in de sauna
Daarna even lekker naar de sauna met smoothies
Pillows Zwolle Het fijne bad
Badderen en...
Pillows Zwolle The room
Chillen op de mooie kamer van Boutique Hotel Pillows
Ready voor date night
Klaar voor date night bij de Librije 🤗
date night Librije
Wat een beleving! Het ene fantastische gerecht na het ander wordt je voorgeschoteld. Hier deel ik er een paar.
Snacks & Cracks
Snacks & Cracks: Bloem van wortel, passievrucht, garam masala & De eetbare Librije roos, speciaal voor de Librije gekweekt, rode biet, maggiplant & Cannelloni met aardpeer, pistache, bergamot
Paspoort van de smaak
Paspoort van de smaak: Koningsvis, reebout, Olde Remeker
Ganzelever, Noordzeegarnaal, tomaat
Ganzelever, Noordzeegarnaal, tomaat
Marigold 'eitje' kaviaar
Marigold 'eitje' kaviaar
Noordzeetong, paddenstoel, jeneverbes
Noordzeetong, paddenstoel, jeneverbes
Nederlandse kaaswagen
Nederlandse kaaswagen. Een van de dingen waar we echt naar uit keken. De fromager stelde aan tafel voor ons een kaasplankje samen.We konden ook zelf kiezen, maar we lieten ons graag verrassen door de expert!
Friandises
Heerlijke friandises uit de Provincies: Friesland, Drente, Flevoland, Gelderland, Zuid-Holland en Zeeland.
week 11 - ochtendwandeling
Ochtendwandeling - het is zo lekker wandelen over de dijk achter mijn huis, aan het IJsselmeer. Helemaal met de zon en weinig wind 🙂
week 11 - strand Medemblik blij ei
En natuurlijk zijn we ook nog met Janssen naar Medemblik strand geweest deze week! Blij ei ❤️
week 11 - spring in the air
Spring is in the air🌸 Zo lekker dat het bijna Lente is!!!

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter