fbpx

mijn week – week 12 2023

by Laura
mijn week 12

Sporten, wandelen, werken, schoonmaken en stylen. Een productieve week! Kijk en lees verder hieronder.

De week begon met het maken van mijn planning in mijn fijne Structuurjunkie planner*. Na de week voorjaarsvakantie en onze mini vakantie naar Zwolle was het tijd om mijn werk weer op te pakken. Mega zin om verder te gaan met mijn plannen. Zo heb ik deze week de start gemaakt met de research voor mijn online training. Ik ben bezig met het maken van een online training over omgaan met chronische pijn en hoe je daarmee een leuk leven kunt hebben.

Ik heb inmiddels zoveel ervaring met omgaan met chronische pijn. Daarnaast heb ik veel trainingen gevolgd en boeken gelezen. Ik vind het heel fijn om anderen te helpen. En ik heb zoveel ideeën hoe. Dit ga ik allemaal verwerken in de online training. Echt super leuk om te maken. Verder heb ik me weer meer verdiept in slaap deze week. Via de imodule van het Nederlands Slaap Register

Naast het werk heb ik deze week 2 keer gesport. Krachttraining. En ik vind het echt leuk! Alleen donderdag begon het lijf pijn te doen. Meer dan anders. En vrijdag stond Spring Cleaning op de planning. Spring Cleaning evengoed gedaan met hulp voor het zware werk. Maar in het weekend was mijn lijf en mijn energie wel op… Dit is dus hoe het niet moet🫣 Maar soms is de wil voor iets sterker dan de wetenschap.

Zondag de dag grotendeels op de bank doorgebracht met een uitstapje naar buiten met Janssen. Even de wind trotseren op de dijk. De was heb ik laten liggen. Tijl kan inmiddels heel goed zijn kleren tussen de schone was vandaan zoeken. En Tijl was ziek 🤧🤒 dus schone kleren waren ook geen prioriteit. En zondagavond deed ik met hem mee met die ellendige, steeds terugkerende migraine…

Maar ik zat zondag wel eerst genoten, op de bank van mijn heerlijke schone, mooie huis. Check de foto’s hieronder.

*Samenwerking met Structuurjunkie. Als je via mijn link bestelt krijg je met de kortingscode SJ-heynewday krijg je 20% korting. Ik krijg dan een kleine vergoeding🙏🏻 

week 12 - mijn planning voor deze week Structuurjunkie planner
Voor deze week heb ik weer een planning gemaakt in mijn fijne Structuujunkie planner. Ik heb deze week lekker gewerkt aan mijn online training, met de werktitel 'Leuk leven met chronische pijn'
mijn week 12 - workout my new best friend
My new best workout friend. Deze week begonnen met krachttraining. En ik vind het leuk!
mijn week 12 - workout 2 done
En ik sportte deze week nog een x! 💪🏻
mijn week 12 - Structuurjunkie diary
Ook begon ik deze week weer met schrijven in mijn Structuurjunkie dagboek. Lekker in mijn schone bedje. Geluksmomentje.
mijn week 12 - Janssen wandeling in de regen
En er werd weer veel gewandeld. Hier een ochtend rondje met het hondje in de regen.
mijn week 12 - wandeling in de regen again
Een middag rondje in de regen.
mijn week 12 - wandeling in de regen again Janssen
En Janssen stapt lekker door in de regen.
mijn week 12 - wandeling Janssen stokje zoeken
Toen het droog was nog even met sista naar het strand.
mijn week 12 - Janssen & Pax Medemblik strand
Wel veel wind, maar dat mocht de pret voor Pax en Janssen niet drukken. 'Pak me dan als je kan'
mijn week 12 - wandelen in de regen
En daarna weer een rondje met harde wind en regen... Was het geen lente geworden deze week?
mijn week 12 - Luch homemade tuna sandwich
Ik lunchte met een heerlijke home made tonijn salade samen met Martijn.
mijn week 12 - homemade wagyu burger
En omdat Martijn 's avonds naar een beurs moest aten Tijl en ik de laatste Wagyu burger. Jummy!
mijn week 12 - Spring cleaning
En toen was het tijd voor Spring Cleaning! Het was ook wel tijd om deze tekst even te wijzigen, toch?!
mijn week 12 - my home letterboard
Het letterbord heeft een nieuwe plek en een nieuwe tekst!
mijn week 12 - my home window Sprankel
Leuke nieuwe vaasjes & kandelaar gekocht bij Sprankel. Hoe leuk zijn ze?!
mijn week 12 - my home window Sprankel
En zo staat het het op het raampost bij mijn pannenkoekplant. Love it!
mijn week 12 - my home living
Alles weer heerlijk schoon zacht en fris. Helemaal in lente & zomer stijl.
mijn week 12 - my home kast
Hello Spring!
mijn week 12 - home kitchen sprankel
Plankje, dispensers en lampje van Sprankel! Leuk leuk leuk!
mijn week 12 - my home workspace
Mijn werkplek en onze eetplek. Altijd verse bloemen. Love it!
mijn week 12 - my home popje
popje
mijn week 12 - my home workspace & eat
Food creates happinez
mijn week 12 - wijze Janssen
Janssen bekijkt de boel nog eens goed!
mijn week 12 - my home tele nyc
De NYC map hangt mooi boven de TV.
mijn week 12 - imodule beter slapen
Heerlijk de imodule slaap doornemen in mijn fijne huis. Gezellig samen met Janssen op de bank❤️

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter