fbpx

mijn week – week 9 2023

by Laura

Week 9 is alweer een feit. Het was een fijne week. Tijl had voorjaarsvakantie en ik had mijn planning, op mijn afspraken na, lekker vrij gehouden. We hebben lekker gegeten, thuis, in café’s en bij broer.  Ook heb ik deze week weer de nodige kennis tot mij genomen. Je leest en ziet het hieronder.

Week 9 was een fijne week met een aantal heerlijke zonnige dagen. Dus ik heb weer veel gewandeld. We zijn met het gezin naar Callantsoog strand geweest. Het puberkind sputterde eerst wat tegen, want strand is alleen leuk als het 30 graden is, veel te koud, lang rijden. Maar hij ging mee, met de belofte dat we  daarna lekker een tosti gingen eten bij Woest (ja, een soort van omkoping). En hij èn wij hebben een top middag gehad. En Janssen natuurlijk ook! 

Op het stand kwamen we familie tegen: Wendy (zusje van Martijn), Renze en onze neefjes Hugo & Thijs. Wendy zei ‘Hey, dat is net zo’n hond als Janssen’, tegelijkertijd riep Hugo ‘Hey Tijl’ 😁 We hebben gezellig samen bij de strandtent Woest wat gegeten en gedronken.  Al met al een super geslaagde dag!

Verder heb ik deze week natuurlijk weer gesport. We hadden de seconden van de trainingsactiviteiten opgeschroefd van 3 x 20 naar 3 x 30 seconden. Ik zag ff tegen het planken op, maar 30 seconden ging eigenlijk best goed! Ook het roeien heb ik weer met een minuut uitgebreid. Volgende week 10 minuten!

Ik had veel leuke afspraken. Zo ging ik lekker lunchen met Janneke Willemse en daarvoor maakte we een grote wandeling over de Vooroever Medemblik met Janssen. We lunchten bij Grandcafé Locals omdat dit vroeger Bardancing Black & White was waar we beide menig dansje en drankje gedaan hadden. We waren druk met eten en kletsen, dus geen foto sessies zoals tijdens de Workation in Oostenrijk

De dag erna zagen we elkaar weer online tijdens de online live dag van het Structuurjunkie membership* ‘Daten met je geld’. Daar gaf Janneke een hele goeie en duidelijke presentatie over beleggen. Ik heb het boek van Janneke al ‘Blondjes beleggen beter’ en daar ben ik inmiddels in begonnen met lezen. Ook ga ik de online training ‘Super simpel beleggen’ bij Janneke doen. Zin in!

Naast de live dag van Structuurjunkie heb ik ook een webinar van Eveline Druncks van de Masterjar gevolgd. Het ging over de 5 meest gemaakte planfouten. Ik zag dat ze het webinar nog een keer ging geven. Dus houdt Eveline in de gaten, want het was erg waardevol.

*Samenwerking met Structuurjunkie & bol.com. Ik promoot alleen artikelen waar ik achter sta.

week 9 - hairstyle Laura Moerkens
Ik had lekker de tijd voor mijzelf, dus ik ging mijn haar stylen. Even een andere look uitproberen.
week 9 - appel peer crumble
Dit blijft zoooo lekker: Appel Peer Crumble - klik op de foto voor het recept
week 9 - workout Laura Moerkens
30 seconden planken!!! Ik maak vorderingen💪🏻
week 9 - wandeling Laura Moerkens & sista
Wandelen met mijn sista
week 9 - wandeling Janssen
Plaatje ❤️
week 9 - wandeling Janssen & Pax
Doggies! Strike a pose.
week 9 - Janssen en Laura Moerkens Callantsoog strand
Middagje Callantsoog strand.
week 9 - Janssen Callantsoog strand
Janssen vind het leuk!
week 9 - Laura Moerkens en Tijl Callantsoog strand
Tijl en ik vinden het ook leuk!
week 9 - mijn mannen Callantsoog strand
Stoere gasten.
week 9 - gezin Laura Moerkens Callantsoog strand
Met z'n drietjes ❤️
week 9 - Tijl en Janssen Callantsoog strand
Beste vrienden ❤️
week 9 - Wendy en Laura Moerkens Callantsoog strand
Schoonzusjes ❤️
week 9 - Janneke Willemse en Laura Moerkens Vooroever Medemblik
Wandelen met Janneke ❤️ Mijn haar doet raar😂
week 9 - lunch Locals Medemblik
Lunchen met Janneke bij Locals met Janneke.
week 9 - Gamba's pil pil
Smikkelen bij broer! Gamba's pil pil
week 9 - Lamsrack
Nog meer smikkelen bij broer!
week 9 - Pizza hey new day
Home made pizza's van de big green egg. Zoooo lekker!

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter