fbpx

mijn week – week 8 2023

by Laura

In dit blog artikel lees je alles over wat ik in week 8 gedaan heb! Check het hier!

Deze week heel veel gewandeld en vaak naar Medemblik Beach geweest. In huis wordt het een zandbak, maar de wandelingen zijn heerlijk en Janssen🐶 vindt het fantastisch. Van een hond die niet van natte voeten houdt gaat hij toch verrassend vaak het water in. Ik wandelde veel veel met mijn zus en Pax🐕 en zondag met m’n vriendinnetjes Alice & Marieke met Isa 🐕 & Jip🐶. Erg gezellig!

Wat werk betreft heb ik veel aan mijn blog gewerkt. Een nieuw recept online, eindelijk mijn nieuwsbrief weer verstuurd en me vooral verdiept in SEO om google vriendelijke blogs te schrijven voor meer bereik. Het zou zo leuk zijn als mijn blog een groter bereik krijgt.

Verder heb ik weer lekker gesport bij de fysio. Het ging weer wat beter dan de vorige week. Fijn dat er progressie in zit. Ook heb ik weer wat lekkere gezonde tussendoortjes gemaakt: kwarkbolletjes en bananenbrood. Ik wil namelijk wat minder suiker eten. Dat is beter voor de hoge bloeddruk. De bloeddruk medicatie heeft veel vervelende bijwerkingen, dus ik wil er vanaf. Dat kan natuurlijk niet zomaar. Maar ik ga kijken hoe ik dat met leefstijl kan veranderen.

Zaterdag gaf Cynthia van Cynthia.nl & Structuurjunkie een online sessie over gezonde leefstijl en afvallen. Deze kwam precies op het juiste moment en was precies wat ik nodig had. Ik weet al genoeg over gezonde voeding. Ik heb immers een studie voedingsleer gedaan. Maar mentaal is het vaak lastig en dat was precies waar het over ging. Ook hebben we nu een community met meer gelijkgestemden. Erg waardevol.

mijn week 8 - sporten
Maandagochtend deed ik alvast mijn sportkleding aan want ik had 's middags een sportafspraak bij de fysio. Lekker makkelijk, dan hoefde ik me niet weer om te kleden 😊
mijn week 8 - Janssen aan tafel
Janssen kwam 's avonds na het eten gezellig bij ons aan tafel zitten.
mijn week 8 - Laura Moerkens
Wandelen over de Vooroever in Medemblik.
mijn week 8 - Janssen water
Stokkies halen uit het water.
mijn week 8 - Pax Janssen water
Pax doet ook dapper mee.
mijn week 8 - Marian hondjes
Bedelen voor wat lekkers bij m'n zus.
mijn week 8 - gezonde kwarkbolletjes
Hele lekkere kwarkbolletjes.
mijn week 8 - bananenbrood
Jummy bananenbrood, extra lekker door de noten.
mijn week 8 - lunch
Mijn lunch van vrijdag: zoete aardappel en worteltjes. Omdat we 's avonds bij Martijn z'n ouders hapjes gingen eten wilde ik tijdens de lunch graag voldoende groenten eten.
mijn week 8 - Janssen park
Wandelen in de regen en later werd het gelukkig droog.
mijn week 8 - Pax Janssen strand
Vet veel wind & koud.
mijn week 8 - besties
Best Friends Forever❤️

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter