fbpx

mijn week – week 7 2023

by Laura

Mijn week – week 7 bestond weer uit veel wandelen en bewegen. Kijk snel verder naar de foto’s.

Ik begon mijn week bij de kapper. Ik ging deze keer voor honey blond. Van de lengte is niet veel af, want ik wil het weer lang laten groeien. Wel wat meer lagen. Het was weer een lange zit, maar altijd gezellig bij Hairstyling Reyhan.

Daarna snel eten, klein rondje met Janssen en door naar de fysio voor een workout. Het ging alweer beter dan vorige week. Ik had de dag erna geen last van mijn gewrichten, dus volgende week een tandje erbij💪🏻 Deze week ook nog 2 yoga sessies gedaan. Altijd fijn!

Verder veel mooie en fijne wandelingen gemaakt naar Medemblik Beach. Een aantal dagen met echt lekker weer met de zon en mooie blauwe luchten. Echt genieten! Dinsdag was zo’n dag, dus hadden mijn zus en ik de pas er in en gingen voor een extra groot stuk wandelen. Dat moesten we beide wel even bezuren die middag en de dag erna. Dus daarna maar iets kortere wandelingen gemaakt en evengoed genieten van het mooie weer.

Wat betref werk heb ik een belangrijke beslissing gemaakt waar ik later op terug kom. No worries, het is leuk! Naast werk ook nog gezellig theetje gedronken met mijn vriendinnetjes. Even lekker bijkletsen en dan natuurlijk weer geen foto maken😊 In het weekend vooral Netflix & chillen, dat had ik even nodig.

mijn week 7 - kapper
Ik begon de week bij de kapper. Honey blond, blij mee!
mijn week 7 - workout
Ook deed ik deze week weer een warkout bij de fysio. Geen last van de gewrichten daarna, dus volgende week een tandje erbij!
mijn week 7 - Homemade Granola
Ik maakte weer lekkere granola. Lekker voedend ontbijtje.
mijn week 7 - Janssen kapper
Janssen ging deze week ook naar de kapper. Even kammen en de mooie kop bijwerken. Zo zie je weer die lieve ogen met die mooie eyeliner❤️
mijn week 7 - Janssen vies
Om vervolgens met z'n schone gekamde vacht door de viezigheid te rollen...
mijn week 7 - Janssen waterpret
Dus weer even afspoelen in het water.
mijn week 7 - Vooroever Laura Moerkens
Weer lekker veel gewandeld deze week. Veel naar Medemblik Beach
mijn week 7 - Laura & Martijn
Met mijn lover❤️
mijn week 7 - Vooroever sista
En sista ❤️
mijn week 7 - yin yoga
Ook deed ik weer een yin yoga sessie van Dear Good Morning.
mijn week 7 - Vooroever Janssen
Te lief❤️
mijn week 7 - Avond yoga
En ik deed zondagavond nog een avond yoga sessie van Dear Good Morning.

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter