fbpx

mijn week – weel 5 2023

by Laura

Mijn week – week 5 stond weer in het teken van bewegen en lekker en gezond eten. Ik heb vooral lekkere gezonde ontbijtjes gemaakt deze week.

Natuurlijk werd er deze week weer lekker gegeten. Voor de recepten van de gezonde ontbijtjes kun je op de foto’s klikken, dan kom je bij het recept. Het recept van de erwtensoep van mijn moeder volgt nog.

Deze week was weer een week met veel wandelen, Yoga en oefeningen doen. Ik heb met mijn fysiotherapeut afgesproken dat ik vanaf volgende week weer bij haar ga trainen. Helaas ben ik gestopt met het fit4life traject. 60 minuten reistijd per training koste me teveel energie. Die is al zo beperkt. Ik ga nu met mijn fysiotherapeut Floor (een topper!) werken aan kracht en conditie. Ik begin met 1 keer per week. Stap voor stap!

Naast het bewegen en werken had ik ook een verdrietige week. Donderdag had ik een uitvaart van mijn nicht en dat was erg verdrietig. Wel was het fijn om weer veel familieleden te zien. Leuker is het om in betere omstandigheden iets te organiseren. Dat zeggen we iedere uitvaart weer. Ook kwam vrijdag het bericht dat een lieve vriendin van mijn moeder is overleden. Zo zijn er steeds minder mensen uit de generatie van mijn ouders die mooie verhalen over hen vertellen.

week 5 - yoga Laura Moerkens
De week weer lekker begonnen met een Yin Yoga sessie van Dear Good Morning ❤️
week 5 - werk hey new day
Lekker weer wat werk opgepakt deze week. Ook gestart met de Insta Impact Cursus van Sharona Bolander.
mijn week 5 - wandelen Laura Moerkens
En weer heel veel gewandeld deze week. Op sommige momenten was het ook erg fijn weer, dus deze week wel 3 keer naar Medemblik Beach geweest.
mijn week - week 5 Janssen strand Medemblik
Janssen vindt het water steeds leuker!
mijn week 5 - Pax
Pax was ook mee!
mijn week 5 - Janssen in het zand
En Janssen is ook dol op zand. Thuis meteen ook een zandbak😮
mijn week - week 5 - appel peer crumble
Ik maakte en at heerlijke appel peer crumble. Dit is echt een goddelijk ontbijtje.
mijn week 5 - pannenkoekjes met blauwe bessen en havermout
En ook maakte ik in het weekend deze lekkere pannenkoekjes van havermout met blauwe bessen.Super lekker & gezond!
mijn week 5 - kado van Cynthia
En toen kreeg ik zaterdag zomaar dit heerlijke kade van Cynthia. Omdat ik in juni mee ga op de Structuurjunkie workation!
mijn week 5 - friandises kado Cynthia
Tijl & ik smikkelden het in kleine stukjes allemaal op 😋 En we deelden het met neef Mica tijdens het spelen van Qwirkle
mijn week 5 - erwtensoep
En zondagavond aten we lekkere Erwtensoep. Recept van mijn moeder en ik heb veel bakjes ingevroren. Lekker makkelijk.

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter